Šarene božićne diy poklon drvce led svjetla bljeskalice stablo proizvodnja elektroničkih DIY e-training kit dijelova uključuju kućište
Nedavno - 7 %

Šarene božićne diy poklon drvce led svjetla bljeskalice stablo proizvodnja elektroničkih DIY e-training kit dijelova uključuju kućište

Tova je dostupna
HRK 73.50
HRK 68.00
Količina robe:


U slučaju s
Princip rada : iz sheme je vidljivo, onda 3-5 V za napajanje, 18 led mogu se podijeliti u tri kategorije, kada je snaga most, tri tranzistora će voditi Prvi toplinu, nego zato što postoje razlike u sastojcima, samo tranzistor je prvi vodljivost, gdje je Q1 pretpostavlja da je prvi vodljivost, onda led LED1 ovu grupu svijetli, za 1 kvartal vodljivost, razvodnik pad napona čini kondenzator C2 lijevi kraj dolje, blizu 0 V, jer napon na kondenzatoru ne može promijeniti, baza je također spojen na grubu 0 V, B2 odstrani, tako da su spojeni na njegov взыскателю СИД2 ove grupe погасло; zatim Pitanje 2 Visoki napon kroz kondenzator C3 s 3 kvartal napon kolektor-rast, B3 brzo se pali led 3 u ovoj grupi je osvijetljen, tako da je u razdoblju, K1, K3 iz dječje niske, led 1 i led 3. ove dvije skupine lit СИД2 ove grupe, ali s hranom kroz otpornik R2 i C2 punjenje, B2 baznog napona postupno povećava, kada je više od 0,7 U, B2, S clipping države pak na državu, razvodnik pad napona, СИД2 ovu grupu gori, u isto vrijeme, u 2 tromjesečju kolektora pad napona na bazi napon na C3 smanjiti na K3, K3 je omogućen sa On na off , razvodnik napon raste, led 3 u ovoj grupi погасло, zatim, sheme u skladu s вышеописанным proces ciklus, tri grupe od 18 Led okrenuti pak, u isto vrijeme postoje dvije grupe su osvijetljeni, te Led je bio križ u obliku srca uzorak, stalnog ciklusa svjetlo treperi, kako bi se postigao utjecaj mobilnih uređaja.
Odaberite naši razlozi :
1, ploča debljine 1,6 mm, izgleda deblje i čvršće;
2, sva svjetla će bemany Gift
3, sučelje za napajanje koristeći USB-a na T-образному sučelju, više сжатому način;
4, prekidač sa metalnim blokadom prekidač, hrapav;
5, prikazani su 4 para i odgovarajuće vijke;
6, paket može odgovarati idealna sudoperu Aleca;
Udžbenik za zavarivanje božićno drvce Rising edge
1 godina Taobao kupac, Pozdrav!
Zahvaljujemo na kupnji us Christmas tree DIYKit!
select DIYThe suite pokazuje da ste liječnik specijalist, koji voli to sebi (čak i ako samo imate pristup elektronici, ne treba previše brinuti, i mi ćemo Vam pružiti tehničku podršku!), dok imate osnovno znanje i sposobnost za ispravljanje pogrešaka, uglavnom uspjeh.
Ali prije zavarivanja, molimo vas da pročitate ovu bilješku, može vam pomoći da bolje i brže dovršiti our Christmas tree DIYjobs. Slijedi proces zavarivanja potrebno je obratiti pozornost na točku, da pažljivo gledati oh!
Lemilica (najbolja snaga 40 W), komad lemljenje žica (promjer najbolje 0,8 inča), svjetiljke tjestenina ili smola u blizini, izrezati nožna spona.
Pripremite malu kutiju i postavite sve elemente u kutiji. (To su sitnice, a ne nemarno izlaz iz vrlo хлопотного odredbe)
2, сваривая popis komponenti, dobili set kada je prvi odbrojavanje broj komponenti, сваривая kada je popis komponenti za сваривать
Posebnu pozornost : zavarivanje, kada lemilica ne može biti zavarena natrag istovremeno sa dva штифтами, tako lako pale.
Komplet za božićno drvce se sastoji od tri pcb, i korisnik ih okuplja uz pomoć vlastite zavarivanje, omogućavajući 36 светодиодам treperi naizmjence, prikazuje trodimenzionalni krug božićnog drvca u prostoru (najbolji pregled u noćnom okruženju).
Shematski prikaz :
Božićno drvce, zavarivanje BPlate (dvije ploče iste metode zavarivanja, u usporedbi s dvije ploče, BBoard less R7)
1, welding100 Rresistance(jedan smjer kada je otpor označeno za isporuku, ne сваривает krivi Oh)
2, welding4. 7 Kresistance(jedan smjer kada je otpor označeno za isporuku, ne сваривает krivi Oh)
3, welding9014(ima smjer, upućen na smjer zavarivanja pcb svile paravanom)
4, welding47uf Electrolytic capacitor There smjer, duge noge za pozitivan)
5, weldingled, трехцветная verzija lampe na položaju svjetiljke kako bi ići u čaj lišća, šarene svjetlosti te isti, gdje заварка može be There smjer, duge noge pozitivni, сваривая lemilica ne može kuhati u isto vrijeme igle timeled Two)
6, сваривая topled, трехцветная light verzija koristi crvene boje (Napomena : potreba be A, BBoard i nakon toga сваренная)
dva, zavarene paul božićno drvce
Donji dio sitotisak P1 сварочная utikač, s zavarivanje na самоблокирующемся prekidaču.
shema povezivanja zajednice tri, A U i poda
nakon što je naknada će biti stegnuta, broj " + "odgovara slici" + " (od самоблокирующегося prekidača) :
broj "jedan" odgovara broju "jedan" (od strane sučelja napajanje, da se vidi)
četvrto, prikupiti ljuske
1, metoda izrade ljuske

Ključne značajke

brend:
СЗФИДОШ
Stanje:
NOVO
Vrsta:
Šareni Božićni poklon drvce diy
Program:
diy kit e-mail

Slični proizvodi u kategoriji