Циркулятор Zraka Bogata Usis Zraka Kemijska Masku Pribor Za Masku Utakmicu Kompresor Slikarstvo, Laboratorij
Nedavno - 19 %

Циркулятор Zraka Bogata Usis Zraka Kemijska Masku Pribor Za Masku Utakmicu Kompresor Slikarstvo, Laboratorij

Tova je dostupna
HRK 329.88
HRK 267.00
Količina robe:

Imajte na umu : plava cijev za gas maska samo za efekt fotografije,paket uključuje prozirnu cijev se spaja sa противогазом. Ime : zrak-suplied masku s filtrom carborn+separator ulja-voda+ovlaživač zraka+mask tijelo utakmicu kompresor za korištenje. Uvod : tri u jednu funkciju : ovlaživač zraka filter zraka i separator ulja, tako da vaš klima компрессору nije potreban separator ulja, kada koristite ovaj skup dovod zraka. Zrak dolazi iz kompresor za zrak, koji se nalazi u ekološki čistu srijedu. Tako se izbjegava izravan kontakt s otrovno plinom, bitno rješava poteškoće u disanju. Osim toga, ne trebate patrone i filter pamučne tkanine, i također, ne treba mijenjati ih, kada oni ne rade. Maska pri korištenju domaćih obrazovanja pozitivnog tlaka, što su vanjski otrovne plinove neće ući, maska za održavanje unutarnje cirkulaciju zraka u isto vrijeme, odlučio фугги okoliša teško je disati, a znoj! Ovaj skup donijeti vam sigurnost i praktičnost. Popis paketa : 1.3 kom - - - - cijevi sa standardnim sučeljem. 2.1 PC - - - - - filter zraka 3в1. 3,1 PC - - - - - - pojas za filter zraka. Samo 5pcs u pakiranju.
Slika 1.
Ulaz sučelje je izrađen od bakar-никелевого pokrivenost, koja ima karakteristike dugog vijeka trajanja, dugovječnost i visoke topline stabilizator.Vijek trajanja je 3 puta više od ulaznog sučelja, izrađene od običnih plastičnih materijala.
Slika 2.
Tri direktni link, koji dolaze u doticaj s maskom, izrađeni su od visokokvalitetnog materijala.Vrijeme održavanja je 5 puta vrijeme održavanja običnih crnih tri izravne veze.
Slika 3.
Cijev je izrađena od kvalitetnih uvoznih materijala.Tako Je mekana i čvrsta.
Slika 4.
Щелчковое veza zajedno s maticom bakrene никелирования ima bolju nepropusnost, bolje brtvljenje i više trajnost. Parametar
Dužina cijevi za dovod zraka : 1.6 m / 63 "
Dužina cijevi za gas maska : 0,9 m / 35,5 m "
Odgovarajući klima kompresor : otpornost na tlak dovoda plina : 0,6-0,85 Mpa ili usis zraka : 400 l / min veličina priključka za kompresor za zrak : standardna Быстроразъемная kvačilo 20 mm. Veličina priključka za стерилизующего pištolj : standardna Быстроразъемная kvačilo 20 mm.
( Ako priključak ne odgovara za svoj kompresor za zrak ili стерилизатора, možete kupiti adapter u lokalnoj hardvera dućan.)

Ključne značajke

Korištenje:
posao
Broj Modela:
SAS-08
brend:
Medvjedić ...
Težina:
1KG

Slični proizvodi u kategoriji