Magicard MA300 YMCKO 300 ispisuje / traka boje roll za enduro Rio PRO PRONTO vrpcu pisač kartica uk

Magicard MA300 YMCKO 300 ispisuje / traka boje roll za enduro Rio PRO PRONTO vrpcu pisač kartica uk

Tova je dostupna
HRK 330.00
Količina robe:


Traka boje Magicard MA300 YMCKO za ENDURO RIO PRO PRONTO
vrpcu pisač kartica velika Britanija 1. Opis vrpcu pisač kartica Magicard MA300 YMCKO тесемка pisač kartica pune ploče brizganje plastike za pisač Enduro Pronto za пластичных listova
Boje traka Magicard MA300 YMCKO
sastoje se od žute (Y), magenta (M) i blue (C) ploče za ispis cijelog spektra boja, kombinirajući boje pomoću različitih stupnjeva grijanja.
Ploču crna traka smole, tipično se koristi za ispis teksta i barkodova.
Panel O je tanki, prozirni zaštitni sloj.
Boje traka Magicard MA300 YMCKO se koriste za ispis kombinacije u boji slike i одноцветного teksta ili bar-kodova.
Potrošni materijal Magicard posebno razvijeni, ispitani i odobreni za pisače Magicard kako bi se osigurala visoka kvaliteta slike i teksta . Originalni potrošni materijal Magicard pružaju najbolje performanse i dug životni vijek vašeg pisača.
Tehničke karakteristike broj dijela : Magicard MA300 YMCKO full color traka kapacitet za tisak : 300 boji принтов roll Tip panela : 5 ploča YMCKO (full color traka sa crne i prozirne ploče za prekrivanje smole) komplet uključujući : kolor красящая film YMCKO (boja trake); 1 очистительная svitak (katarze valjak) za upotrebu sa :
Enduro, enduro Дуо, enduro+, enduro + Дуо, Rio pro, Rio pro дуо i Odmah
2. slike u boji trake Magicard MA300 YMCKO
3. Uvjeti prodaje
GARANCIJA
1. jedna garancija proizvođača godine za inferiorni dijelovi (isključujući dijelove oštećene i/ili pogrešno upotrebljeni nakon primitka).
2. neispravan detalji moraju se dostaviti i vratiti nas u vrijeme jamstvenog roka (u originalnom pakiranju i opremu). Morate nam reći da je kvar i dati nam svoj Ali Express ID i rezervirati nema. MI NE РЕМОНТИРУЕМ I NE ZAMJENJUJEM DOGOVOR S ISTEKLA GARANCIJA.
3.возвратная dostave plaća kupac.
POVRAT ROBE I NOVCA
1. Ako želite zamijeniti primljene robe, morate nas kontaktirati u roku od 7 dana od primitka vaše narudžbe.I trebali biste platiti i dodatne naknade za otpremu, kao vraćena roba mora biti pohranjeni u izvornom stanju. Ako ovaj predmet je na raspolaganju više od 30 dana, smatra se da je koristilo, a mi ne ćemo izdati vam povrat novca. Iznimka se ne događa!
2. svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i Vaš id Alibi.
3.Mi ćemo povrat novca nakon primitka robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što se kupac i prodavatelj poništava transakciju sa Aliexpress, možete odabrati zamjenu.
4. возвратная dostave plaća kupac.
NAŠI
1. Budući da vaš povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja, iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivne povratne informacije za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom. To nam pomaže poboljšati ono što radimo i shvatiti da smo već radili dobro.
2.Ako imate bilo koji problem ili ste nezadovoljni našim proizvodom i uslugom,molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas u bilo koje vrijeme, prije nego što ostavite druge povratne informacije, mi ćemo pokušati učiniti sve napore da vam удовлетворенное rješenje.

Ključne značajke

Vrsta:
trake pisača
Vrsta:
Smola
Veličina:
110*90
Lice:
original
brend:
ЭКАРВЕЛЬТ
Broj Modela:
МА300
Primjenjivi Sadržaji:
Enduro Card Printer
Boja:
YMCKO
Kompatibilnost:
Enduro enduro Дуо enduro 3III Uno
Broj Modela:
MA300YMCKO
tip trake:
Trake Pisača Plastičnih Kartica
Koristi Se S:
pisač kartica magicard
Boja:
YMCKO
S printevima:
300 otiska/rola

Slični proizvodi u kategoriji