Japanski Mač Katana, Komplet Za Održavanje Sredstva Za Čišćenje

Japanski Mač Katana, Komplet Za Održavanje Sredstva Za Čišćenje

Tova je dostupna
HRK 90.00
Količina robe:


Procedure Održavanja
Posluga U Korica :
Korice svoj mač je pokrivena mnoštvom slojeva laka. Zadržati sjaj, koricama, potrebno je samo povremeno očistiti s vrlo mekom krpom. Osim toga, čuvajte ножнами može se samo drži обернутую predavanje. U protivnom, male ogrebotine uzrokovane bilo lakirano dijelova, притупят završiti.
Održavanje Lopatica :
Pobrinite se da na rubu noža se nalazi daleko od vas, i radite vrlo pažljivo, kako bi izbjegli ozljede.
Prvo koristite list rižin papir da uklonite ulje iz prethodnog održavanja. Počevši od osnivanja oštrice, stavite чистящую papir na Муну (stražnji dio oštrice) i saviti ga na pola do ruba.
Lagano stisnite pokriveno papirom oštrica palca i kažiprsta, da protrljati blade samo gore.
Kada je iskustvo postignut, вытирание također može biti na oba načina, gore i dolje. Nedostatak iskustva može dovesti do порезу papira ili čak i prstiju, i zato treba strogo izbjegavati. Budite posebno oprezni kada вытирании, kada dođete do vrha oštrice.
U slučaju ako ulje nije lako može biti uklonjen, pamuk ili gaza, смоченные u бензоле ili čistom alkoholu, mogu se koristiti na isti način trljanja.
Kako samo ulje će biti uklonjen, koristite учико (порошковый žarulja) i lagano udariti ih po dužini lopatice. (Kada prvi put koristite kuglice, možda ćete morati nekoliko puta kucam loptu za najboljeg glumca," trčanje " tok u prahu kroz tkaninu lopte)
Zatim koristite čist komad pirinčanog papira, da temeljito obrišite prah za poliranje oštrice. Ponavljajte sve dok obje strane oštrice ne će biti sjajna i ulje/puder se ne brišu. Ne udisati prah.
Nanesite nekoliko kapi ulja po cijeloj dužini svake strane oštrice. Zatim koristite novi komad hamer papir ili čistu pamučnu tkaninu, da se ravnomjerno rasporediti ulje za najboljeg glumca. Ulje mora biti dostavljena tanko i ravnomjerno, da je suvišno ulje ne переливалось i ne вредило ножнам. Pobrinite se da se više ne dirne za najboljeg glumca, prije nego što ponovno uložiti ga u korice.
Skladištenje
Uvijek držite svoj mač horizontalno s ha (rebro) gore. To sprečava ulja dolje na površini lopatice i obrazovanje lokve u trenutku киссаки. Osim toga, to ometa činjenicu da nož ne odnosi korica i ima status oba.

Ključne značajke

Tema:
Sport
Regionalna Posebnost:
Japan
Stil:
Japanski Stil
Materijal:
Metalne
brend:
Mač

Slični proizvodi u kategoriji